Algemene Voorwaarden

Annuleringsvoorwaarden:

BESTE BOEKER

Bedankt voor jullie interesse in Balls and Arrows Lelystad!

Om goed en veilig te kunnen genieten van onze activiteiten hierbij onze algemene voorwaarden.

- Door het boekingsformulier te gebruiken plaats u een voorlopige boeking. Als wij plaats hebben voor uw boeking wordt de boeking automatisch definitief en zijn de annuleringsvoorwaarden zoals deze hieronder genoemd zijn van toepassing. GEBRUIK DAN OOK NIET DIT BOEKINGSFORMULIER VOOR EEN PRIJSOPGAVE of bijv. een vraag! Gebruik hiervoor het contact formulier: http://www.ballsandarrows.nl/contact-en-route  

De boeker (degene die in het boekingsformulier wordt genoemd) is verantwoordelijk voor het doorgeven van alle gegevens, wijzigingen, annuleringen enz. van deze boeking.

- Boekingen kunnen kosteloos tot 7 dagen van te voren worden geannuleerd. Het aantal personen kan tot 3 dagen voor      aanvang nog worden gewijzigd. Let op voor Open SKIRMS gelden andere annuleringsvoorwaarden. zie bij het * hieronder.

- Bij catering boekingen (BBQ/Lunch) kan binnen 3 dagen voor aanvang niet meer worden geannuleerd of het aantal  deelnemers worden gewijzigd. Dit i.v.m. de inkoop van de catering. De kosten van alle personen die geboekt hebben voor de catering zal daarna altijd in zijn geheel in rekening worden gebracht. 
- Bij het niet op tijd afmelden of annuleren van een boeking bent u in ieder geval 50% van darrangement kosten alsnog verschuldigd aan Balls and Arrows. Het is uw ,de boeker, zijn verantwoordelijkheid om uw groep op tijd af te melden. Een afmelding is pas definitief als u een reactie van ons heeft ontvangen.

- Wij zullen een eventuele rekening sturen naar degene die geboekt heeft voor de groep. Deze persoon is dan ook verantwoordelijk voor het voldoen van de rekening.

-Een boeking is pas definitief als er positief op uw boeking aanvraag via het boekingsformulier is gereageerd door Balls and Arrows per mail!

- Omdat we veel boekingen krijgen kunt u geen rechten ontleden aan uw aanvraag van beschikbaarheid. Het kan zijn dat tussen uw aanvraag en het formele boeken via het boekingsformulier de datum en tijd ondertussen bezet is. Wacht dus niet te lang met boeken na uw beschikbaarheidsvraag!


 Vernieling, verlies, beschadiging

-Het terrein en/of de bunkers mogen niet opzettelijk of verwijtbaar beschadigd of vernield worden. Indien dit toch gebeurt, dient u Balls and arrows hiervan onmiddellijk in kennis te stellen. Bij opzettelijke of verwijtbare beschadigingen, vernielingen of baldadigheid, zullen de kosten verhaald worden op de veroorzaker en/of verantwoordelijke.

-Alcohol & drugs 

Schietsporten gaan niet samen met alcohol en soft- of harddrugs. Er is dan ook een volledig verbod op het gebruik van soft- of harddrugs en Alcoholhoudende drank, zowel voor en tijdens de boeking. Deelnemers kunnen ten alle tijde door Balls and Arrows geweigerd worden op grond van vermoeden van alcoholgebruik of drugsintoxicatie. 

Een deelnemer die door ons in een dergelijke staat wordt bevonden, zal onmiddellijk uitgesloten worden van verdere deelname en moet zijn deelname nog gewoon betalen.

Extreme Ideologieën 

- Badges, vlaggen, logo’s of kleding met verwijzing naar een verboden groepering of met racistische uitingen zijn niet toegelaten op ons terrein. 

Echte wapens/ alarm pistool 

- Het is verboden om echte vuurwapens of wapens (messen, dolken, bajonetten enz.) bij u te hebben tijdens het event. Flexibele imitatiemessen en -dolken zijn toegestaan.

Schelden of schutting taal 

-Onwelvoeglijk of ongepast taalgebruik is niet toegestaan bij Balls and Arrows. Indien u dit toch doet, tegen een andere speler of een marshall, krijgt hiervoor een waarschuwing. 2 waarschuwingen betekent uitsluiting van verdere deelname en dient u het terrein van Balls and Arrows terstond te verlaten. 

Toegang tot ons terrein en deelname aan onze activiteiten is altijd voor eigen risico. 

Overige punten In zaken die hierboven niet beschreven staan heeft Balls and Arrows (en/of de Marshall) altijd het laatste woord. 

 * = Annulering en IDEAL voorwaarden bij het aanmelden van een OPEN SKIRM:

Bij het op tijd afmelden (minimaal 24 uur van te voren, anders alleen met zwaar wegende redenen) krijgt u een tegoedcode die te gebruiken is om een volgende Skirm mee te doen zonder opnieuw te hoeven betalen. Deze code is een jaar geldig.

Bij het niet (op tijd) afmelden vervalt de inschrijfkosten en heeft u geen recht op restitutie of gratis toegang tot een volgende Skirm!   

Bij het niet op tijd afmelden of annuleren van een boeking bent u in ieder geval 50% van de toegangskosten alsnog verschuldigd aan Balls and Arrows. Het is u verantwoordelijkheid om u groep op tijd af te melden. Een afmelding is pas definitief als u reactie van ons heeft ontvangen. Wij zullen de rekening sturen naar de gene die geboekt heeft voor de groep. Dit persoon is dan ook verantwoordelijk voor het voldoen van de rekening.

Boekingen en betalingen van een Skirm toegang vallen niet onder de 14 dagen bedenktijd die u bij fysieke spullen wel heeft. Deze vallen namelijk onder de wettelijke uitzonderingen zoals genoemd in Artikel 230p van het burgerlijk wetboek (deel 6)

 “Uitzonderingen op de bedenktijd van 14 dagen

In de wet staat dat de bedenktijd niet geldt voor onder meer: ·       diensten zoals verhuur van vakantieaccommodatie, goederenvervoer, autoverhuur, catering of diensten voor vrijetijdsbesteding, waarvoor u een datum of periode afspreekt.”

 

Bij Ideal betalingen worden bij annulering niet in geld overgemaakt, maar om u tegemoet te treden ontvangt een tegoedbon/code voor een andere Skirm. Deze Code is 1 jaar geldig.